Info

Hakkedrengene

I Hakkedrengene går Jacob, Christopher, Troels og Mark i dybden med de største actionfilm fra 70'erne og 80'erne. Vi snakker om film med fremragende skuespillere som Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal m.fl. Det er film fra vores barndom som vi elsker, og den kærlighed giver vi nu videre i podcast format.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Hakkedrengene
2019
August
April
March
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Aug 18, 2019

Hakkedrengene 2.0 (dvs. Jacob, Dan og Mark) bliver en del af Podimo. Vi starter op igen til september. Selv hak.

Apr 26, 2019

WOAH!!!

Det er nærmest den fornemmelsen vi var efterladt med, efter at have set John Wick første gang. En fuldstændig fantastisk og rørende actionfilm, med ingen ringere end Keanu Reeves i hovedrollen. Mark, Jacob og Troels bruger i denne episode næsten hvert sekund på at lovprise Keanu, instruktører Chad Stahelski og David Leitch samt DP Jonathan Sela for deres ubegribelige arbejde i at lave en af årtiets bedste actionfilm. (Hvis ikke DEN bedste)

 

YEAH! I'M THINKING I'M BACK!!!!!

Mar 29, 2019

Så for helvede. Efer sidste afsnits gigantiske fadæse med Top Dog, fejre vi denne gang at (Christopher er på barsel) The Matrix fejrer 20 års jubilæum. Da vi opdagede at denne klassiske film fyldte rundt, var Jacob og Troels på nippet til at begå kollektivt selvmord, fordi "we old", men heldigvis har vi ungdommens kilde også kaldet Mark Le Fevre til at tale os ned fra taget.

Filmen er fucking awesome - det samme er det her, over to timer lange afsnit, og hvis vi selv skal sige det, føltes det som om vores penisser groede en smule for hvert minut denne skønhed af en film kørte over skærmen. Lyt med og elsk dine ører med lyden af vores begejstring og klip fra en af verdens bedste actionfilm... I know Kung Fu...

Mar 8, 2019

Det er ved at være tid til at Christopher tager på ferie, også kaldet barsel. Det betød også at han fik lov til at vælge film, men hvilket mesterværk kunne han dog have valgt? The Matrix? Iron Monkey? Command Performance? Aliens?! Næ nej, det er skam Norris klassikeren, Top Dog. Yes. Top... Dog. En film om en slatten politibetjent og en awesome hund, der kan få skovlen under hvem som helst.

Hvor kommer den til at ligge på vores bulletproof filmskala? Tja, det må du lytte til afsnittet for at finde ud af. Vores gæst er radiovært og komponist, Allan Gravgaard Madsen, og han er selvskrevet til en senere episode, for han var den perfekte gæst. Selv hak!

Jan 11, 2019

Tango & Cash - Stallone og Russell. Det er sgu et rent drømmeteam, og vi har med en nærmest perfekt film at gøre her. Vi har inviteret Søren Dürr med i studiet, som gudskelov har forstået konceptet denne gang, og det var rent guld. Der er våben, lækre mandeballer, dejlige madder og feeeeeeed action, så hold fast på pubeshårene - der er fart på.

 

Velkommen til 2019 fuckfaces. Enjoy!

Dec 14, 2018

Det er legendo tid. Die Hard, verdens bedste actionfilm. Og efter manges mening, verdens bedste Julefilm. John McClane, Hans Gruber, Al Powell og Nakatomi Plaza. Det er John McTiernan i intruktørstolen og resultatet er intet andet end magisk. 

Alle i studiet har følelserne uden på tøjet og det kan især høres til sidst, hvor bølgerne går ekstra højt, da der skal uddeles karakterer.

Hakkedrengene ønsker alle bøffer derude en god jul og et godt nytår. Vi glæder os til at forkæle os selv, og jer med fantastiske actionfilm i 2019

Nov 26, 2018

***

Vi genudgiver denne episode fordi Ken Siu er død - bedst kendt som Victor i Bloodsport. Hvil i fred, Ken.

***

Det er ikke længe siden vi snakkede om Arnolds allervildeste film, Predator. Nu er det blevet tid til Jean Claude Van Dammes bedste film, Bloodsport. Her får vi den stramme belgier på toppen af verden. Mavemusklerne står skarpt, brystmuskulaturen kan modstå en 50mm kugelregn og balderne knuse bjerge.

Mark Le Fevre er selvfølgelig gæst, for han er den eneste vi kender der både er Jean Claude Van Damme ekspert og kan lave et cirkelspark.

Det er første gang vi er i studiet efter nytår, og efter Christopher er kommet hjem fra Afrika, og han har lært nogle tricks dernede, som får os til at måbe.

God fornøjelse og vi ses...

Nov 19, 2018

There's never ENOUGH time...

Vi har selvfølgelig set Timecop, verdens bedste dårlige film - i hvert fald hvis du spørger Jacob og Troels. Mark derimod insisterer på at Timecop er 100p fantastisk, uden plothuller. Følelserne gik højt, og der blev snakket om alt hvad der ikke hænger sammen og alt der er super fedt.

Det er samtidig den første ordentlig episode, hvor vi kan sige rigtig velkommen til Mark Le Fevre, som må siges at elske actionfilm - måske højere end resten af panelet. MÅSKE!

Tøser, der er rock solid spunk buns, og dengser - der er tasker. WUUUUHUUUUUU! We'll be back.... in good time...

Oct 19, 2018

BLOODBAAAAAATH!!!!

Så blev det endelig tid til at snakke om den fremragende vampyrfilm, Blade. Det er en film som Niels Forsberg, er kæmpe fan af, og har tilmed lært sig et par russiske gloser fra filmen. Ikke nok med at vi ser en sand action-klassiker, så indlemmer vi også et nyt medlem. En mand som ikke bare har fortjent at være på Hakkeholdet, men som ånder og lever actionfilm. En mand der laver et af Danmarks mest imponerende cirkelspark og bare er pissesjov - Mark Le Fevre.

Vi håber i vil byde ham ordentligt velkommen, vi er i hvert fald pænt oppe og kører. Hasta la vista bitches.

Sep 7, 2018

Så er der kraftedeme flade i luften. Hakkedrengene har kastet sig over endnu en Arnold film, og Thomas Hartman gæster podcasten med alt hvad det indebærer. Det var en pisse hyggelig aften i Huset KBH, og det eneste brok var fra en af værterne der tydeligvis gerne ville have set Arnold 100% gigantiske penis.

Tak til alle der kom og var med, og stort tak til Hartman som vi slet ikke kan vente til, kommer tilbage til et studieafsnit.

Aug 10, 2018

I har nok hørt Jacob og Troels sidde og sukke efter nogle 'lader i de sidste par afsnit. NU ER DER FANEME 'LADER! Vi er vilde med Carl Weathers, og vi har da også snart se de bedste af de actionfilm han optræder i. Denne gang er det Action Jackson, en film der er fyldt med testostoron, semi-dårligt skuespil, fede one-liners og Mr. Incredible. Filmen er ikke helt hvad vi havde regnet med, men den har alle de kvaliteter en Hakkefilm skal have.

Hav en pissefed weekend, og næste gang i hører eller ser os er det fra HUSET KBH, hvor vi har set RED HEAT sammen med Thomas Hartmann. Eat shit fools. 

Jun 22, 2018

Så oprandt dagen - Chuck Norris er nu blevet elsket ind i. Vi har tilmed fået en dejlig gæst med i studiet, ingen ringere end Martin Nørgaard til at tale med om superhittet 'Delta Force'. Der bliver skudt med Uzi's, kørt på motorcykler med missiler på og råbt "derka derka jihad" fra amerikanske skuespillere, der har fået malet håret sort og beordret i solarium et par dage.

Det er 80'er action, det er action-pants og det er feeeeeeeee.

 

May 23, 2018

I Hakkedrengene vælger vi jo typisk film vi elsker, men det sker også at vi ikke har set selvsamme film i mange, mange år og at vores mening om den er skiftet siden da. Det er lidt tilfældet i denne episode, hvor vi har set Steven Seagal filmen 'Nico', eller som den hed i staterne 'Above the Law'.

Nico Toscani er en rebelsk politibetjent, der bøjer reglerne for at få skurkene ned med nakken. Og allerede her knækkede filmen lidt for os, for Nico prædiker meget om hvordan ingen er over loven... Men men men, der er heldigvis lyspunkter, som rimeligt godt skuespil og nogle rela' fede Aikido kampe.

Så til alle der regner med at høre rosen (og jizz'en) flyde ud over denne film, så er det altså ikke helt tilfældet.

Jacob stiller spørgsmål, som Troels prøver at besvare (som regel ved at finde på noget der ikke er sket) og Christopher - ja, han er Christopher.

Apr 27, 2018

Så rundede vi endelig en Rocky film, og selvom årene ikke har været sød mod filmen, så er der de mest legendariske montager spredt med rund hånd, ud over det hele. Sly har selv skrevet og instrueret, og Dolph Lundgren står så skarpt, at Troels mange gange overvejer om han virkelig kun er til kvinder. Vi synger, elsker Ane er dejlig spydig og Christopher kommer med uforståelige catchphrases - en helt igennem fantastisk aften live, på Hotel Cecil.

Tusind tak til alle der kom og så med, og hav en pisse god weekend.

Mar 23, 2018

Normalt i Hakkedrengene, ser vi film som vi allerede har tonsvis af meninger om, fordi vi har set dem tusind gange før. Men ikke denne gang - Charter McCloskey dukkede op i studiet med filmen 'Stone Cold' med Lance Henriksen, William Forsythe og Brian Bosworth. Kun Christopher (selvfølgelig) havde hørt om den før, og hold da op en film. Den har det hele - pattelademadder, masser af våben og den sygeste mullet vi nogensinde har set. Jacob er vild med lortet, Troels nåede at se den tre gange inden vi gik i studiet, Charter og Christopher har i den tredje himmel, kort sagt - Stone Cold er intet mindre end fremragende.

Feb 16, 2018

Jacob og Troels krævede en film med hud, og man må sige at Christopher ydede over evne. Hard Ticket to Hawaii er en helt speciel film, som føles skabt til Hakkedrengenes pointsystem. Den har vanvittige våben, store muller, masser af patter (og vi mener masser), og en lille håndfuld skurke. Er den god? Det er i hvert fald ikke en klassiker, men det er heller ikke meningen i denne omgang. Så lyt med når vi ser hvad 3 års playmates og en Glamour-stjerne lavede i 87'.

Peace bitches...

Jan 26, 2018

Det er ikke længe siden vi snakkede om Arnolds allervildeste film, Predator. Nu er det blevet tid til Jean Claude Van Dammes bedste film, Bloodsport. Her får vi den stramme belgier på toppen af verden. Mavemusklerne står skarpt, brystmuskulaturen kan modstå en 50mm kugelregn og balderne knuse bjerge.

Mark Le Fevre er selvfølgelig gæst, for han er den eneste vi kender der både er Jean Claude Van Damme ekspert og kan lave et cirkelspark.

Det er første gang vi er i studiet efter nytår, og efter Christopher er kommet hjem fra Afrika, og han har lært nogle tricks dernede, som får os til at måbe.

God fornøjelse og vi ses...

Dec 21, 2017

Vi slutter Hakkedrengenes 2017 med endnu en Arnold film. Efter den enorme episode om Predator, skifter vi her helt kurs og ser en dejlig julefilm med sejt legetøj, fantastiske Phil Hartman, let dyremishandling og brevbomber. For flere af hakkedrengene er Mission: Julegave fast inventar i december måned, så det gav god mening at få den set nu. Vi var simpelthen så heldige at få selveste Lasse Rimmer i studiet, som tilmed aldrig havde set filmen, og det var intet mindre end fremragende. Vi håber i nyder denne sidste episode af Hakkedrengene i år, og vi glæder os til at se jer næste år - med andre ord - We'll be back!!!

Nov 24, 2017

Så kom dagen endelig! Predator fylder 30 år, og det har givet os anledningen til at lave vores Magnum Opus - et (næsten) tre timer langt afsnit om en af Arnolds bedste film. Vi drysser trivia, jeres kommentarer og anekdoter ud over det hele og lidt spunken, for mændene er satme spænstige. Vi hylder Arnold, Jesse, Sonny, Carl, Bill, Richard og Shane i en af de bedste actionfilm der nogensinde er lavet.

Stick around og god fornøjelse.

Oct 20, 2017

Hakkedrengene har i lang tid jagtet en aftale med Søren Dürr. Vil ville ham, han ville os men en aftale syntes umulig. Nu er det ENDELIG sket - vi fik Dürr med i studiet, og han havde tilmed valgt episodens film: Platoon Leader. En ung Michael Dudikoff bliver sendt til Vietnam, i ved... for at få styr på krigen. Men det går selvfølgelig ikke helt som han havde håbet - som filmens undertitel siger, "War is Hell, this was worse."

Det er en film som måske ikke rammer mange af Hakkedrengenes sædvanlige tjekpunkter, men vi skal da love for at den var seværdig alligevel.

God fornøjelse.

Sep 15, 2017

Tusind hak til alle der tilbragte en aften sammen med Hakkedrengene, til vores første liveshow. Det var fantastisk, og filmen var fucking perfekt. Showdown in Little Tokyo med Dolph (Big Dick) Lundgren og Brandon (Fast Talker) Lee, er en film hvor man skyder først og spørger bagefter, for politibetjentene har frie hænder til at gøre hvad de vil. For at hylde denne fremragende film havde vi inviteret Dan Andersen som ikke bare var en fremragende gæst, men også overraskede os, med at komme udklædt på scenen. Vi kunne ikke have bedt om et bedre første show.

Tak fordi i lytter med, og nyd denne live-episode som selvfølgelig er gratis for alle, også dem der støtter os på 10er.dk.

Tusind HAK!

Aug 18, 2017

Nicholas Cage... Nicholas Fucking Cage. Han er noget for sig, og har optrådt i flere, nu klassiske, actionfilm. En af dem er Con Air, hvor han ved et tilfælde havner på en fangetransport, der bliver overtaget af verdens største psykopater. Der er fremragende one-liners, fantastiske skuespilpræstationer og John Cusack, soooom ikke rigtig gider at være der. Derudover har Jacob gjort sig en del research, og har derfor masser af bag om kameraet information, som er lidt overraskende.

Let's get this shit unfucked! God fornøjelse.

Jul 14, 2017

Så er det faneme pattelademad-tid. De sidste par film vi har set her i Hakkedrengene, har manglet både klassiske 80-90'er bryster og nogle ordentlige overarme. I sammenhæng med at Pamela Anderson i år fylder 50, tænkte vi at det var på tide vi løste et af de problemer - nemlig pat-problemet. Barb Wire er en tegneserie som INGEN havde bedt om en filmatisering af, og alligevel blev den lavet. Det kom publikum til gode, for Pamela Anderson blev castet som den storbarmede Barb, og så var den ged sgu barberet. Vi har været så utrolig heldige at få komiker Natasha Broch i studiet, til at afbalancere vores liderlighed overfor Pamela i hendes bedste år, og hun var en fantastisk god gæst. Desuden kunne hun overraske med faktisk at kende Jacob fra hans tid i Blockbuster.

Barb Wire, Pamela Anderson og eksplosioner... You're welcome.

Jun 16, 2017

JCVD er tilbage i Hakkedrengene - denne gang i filmen Sudden Death, der sagtens kan kaldes Die Hard Light. Filmen er valgt som en hyldest til nu afdøde Powers Booth, der mesterligt spiller skurken der er ude efter dollars, og tager USAs vicepræsident til fange, for at få dem. Sudden Death er muligvis ikke en decideret klassiker, men der er utroligt vellavet, og har måske en af de mest vanvittige filmfejl vi nogensinde har set - eller i dette tilfælde hørt.

Vi elsker denne film, og havde det brandsjovt igennem hele afsnittet - god fornøjelse, og selv hak.

May 11, 2017

Så er det endnu engang tid til at dykke ned i en action-klassiker. Filmen handler om Marion Cobretti, der er medlem af "The Zombie Squad", og som kun bruges når der ikke er andre muligheder. En dødsenfarlig morderbande er løs i gaderne, og Cobretti får frie hænder til at rydde op i "COBRA". Hvem er så gæst kan jeg hører dig spørge? Jamen det er da ingen anden end filminstruktør Christian E. Christiansen - har jeg hørt hans navn før tænker du nok, og ja det har du. Vores søsterpodcast Dårligdommerne har nemlig taget to af hans film under kærlig behandling - Lev Stærkt og I:DA. Faktisk var vi lidt nervøse om han kom for at banke os, men heldigvis var Christian en af de bedste gæster vi nogensinde har haft. Så værsgo - over to timers godt selskab med Hakkedrengene og Christian E. Christiansen.

Selv hak.

1 2 Next »